EMMA

VELKOMMEN TIL KONKURENCEN

Bilstereo er mange ting. Vigtigst er oplevelsen af lyd.

Om det er hårene der rejser sig på armene når Anette Asvik's stemme står klokke klart foran dig på instrumentbordet, eller om det er hugget i mellemgulvet når de fire 12" subwoofere lige bag ved sædet ubamhjertigt hamrer musikken ind i din krop, er ikke det afgørende.

Derfor er det også sjovt at måle sig med andre. Hvis du synes det kunne være fedt at få andres bedømmelse og gode råd om dit bilstereo, er EMMA det rigtige sted.

EMMA er den internationale organisation, som sørger for ordnede forhold, fair regler og internationale konkurencer.

I danmark har vi fået lov til at bruge EMMA's materialer og setup til at lave både lokale konkurencer og danmarks mesterskaber, hvor de bedste går videre til EuropaMesterskaberne i Østrig hvert år.

Og vi kan hilse at sige at Danmark flere gange har hentet store pokaler med hjem! Skal du med til EM næste år ?

EMMA danmark er en del af EMMA international, flere informationer om EMMA international kan findes her :

På denne hjemmeside kan du blandt andet læse om regler, om andre EMMA organisationer og finde informationer om EM

Det er til en hver tid informationerne på emmanet.com der har endelig gyldighed.

Du kan bestille EMMA demo CD samt trykt regelsæt ved at kontakte os på facebook eller på info@danskbilstereoforening.dk

Aktiviteter for 2018 bliver offentliggjort på de sociale medier efter 31/3-2018

Det er planen at der kommer EMMA 6 delrunder i 2018 mellem 15/4 og 15/9.  De bliver jævnt fordelt ude over danmark.

Find os på facebook :

Bilstereo

Forening

Er en non-profit forening hvis mål er at samle personer med interesse for bilstereo, afholde konkurencer og skabe forbindelse mellem entusiaster og fabrikanter.

Dansk Bilstereo Forening

c/o Steffen Schmidt

Sundhøj 2

6400 Sønderborg