Bliv Medlem

Hvem er vi?

 

Dansk Bilstereo Forening er opstået i 2018 hvor der viste sig et behov for en organiseret forening for at videreføre medlemsskabet af EMMA international.

 

Foreningens formål er at samle og skabe netværk for personer med interesse i bilstereo, samt være forbindelses til internationale bilstereo organisationer .

Dette sker ved:

1) at drive klubvirksomhed

2) at drive oplysningsvirksomhed

3) at forestå konkurrencer, træf samt arrangementer.

 

Foreningen drives af frivillige, og foreningens økonomi er dels drevet af medlemsgebyr og af sponsorer.

For at kunne deltage i EMMA bilstereo konkurencer skal du være medlem. Det koster 249 kr. pr. år at være medlem af foreningen.

Betaling opkræves af foreningen, og forfalder pr. 31/3, via bankoverførsel eller Mobilepay, se info neders på siden.

HVORFOR SKAL DU VÆRE MEDLEM HOS OS?


... fordi det er fantastisk at have nogen at dele sin interesse med !


Meld dig ind med det samme her :

 
 
 
 
 
Jeg har læst DBF persondatapolitik for neden på denne side, og giver hermed samtykke til at DBF må registrere personlige oplysninger om mig i forbindelse med medlemsskabet.
 
 

VORES HISTORIE

 

Steffen Schmidt

...tog i 2018 initiativ til at oprette foreningen, for fortsat at kunne bruge EMMA's regler og CD'er/USB til bilstereokonkurencer her i Danmark.

 

En uafhængig forening.

...drevet som en lille virksomhed, giver de bedste muligeder og kræver den mindste involvering fra frivillige, så vi kan koncentrere os om at lave arrangementer og mødes.

 

VORES MÅL

 

Vores ypperste mål er at skabe fællesskab for vores interesse.

 

Bilstereo er ikke en decideret holdsport som håndbold og fodbold, men det giver god mening at stå sammen og hjælpe hinanden. Biler bliver mere og mere avancerede, og det samme gør bilstereo. Foreningen her er non-profit og mærke uafhængig, så vi kan dele meninger og råd der er uafhængige og ærlige.

PRAKTISK INFO

 

Her kan du finde vedtægter og referater mv.

Privatlivspolitik

 

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

 

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

 

I forbindelse med din indmeldelse, køb eller tilmelding til et event hos Dansk Bilstereo Forening har du afgivet en række personoplysninger, herunder særligt:

 

Dit navn

Dit Mobil nummer

Din e-mail adresse

Din adresse

Hvilke Event du er tilmeldt, samt resultaterne af konkurencer

Dit Bilmærke, model samt farve

Dit Registreringsnummer samt evt. alternativ nummerplade tekst

Din Konkurrence kategori / klasse

 

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med behandlingen af dit ønske, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af aftalen. Oplysningerne gemmes i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Hvis du har bestilt varer, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirmaer, pt. GLS samt PostNord med henblik på levering af dine indkøb.

 

Har du deltaget i et event hvor der er opnået en placering vil dit navn, klasse samt point opnået blive offentliggjort på vores hjemmeside samt på facebook, med mindre du direkte og tydeligt har frabedt dig dette.

 

Ønsker du at deltage i Europamesterskaberne i Bilstereo, vil oplysninger om dit navn, telefon nummer, email, bilmærke, model, bilfarve, registreringsnummer, evt. alternativ nummerplade samt hvilken kategorier du vil deltage i, blive udleveret til EMMA international, med henblik på at tilmelde dig til konkurrencen.

 

Behandling af personoplysninger – samtykke

 

Hvis du indmeldt dig i foreningen eller til et event, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dig hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at være medlem, eller du ønsker vi sletter oplysningerne om dig. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på info@danskbilstereoforening.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at være medlem.

 

Datasikkerhed

 

Uanset om vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med foreningen eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter bl.a. til behandling af dine betalingsoplysninger (MobilePay) samt, til håndtering af dine tilmeldinger, resultater og kommunikation (One.com).

Vi har databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

 

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

 

Dansk Bilstereo Forening

CVR-nr. 39365383

Zahnsgade 13

6000 Kolding

Tlf.: 25388525

E-mail: info@danskbilstereoforening.dk

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter, at du er ophørt med at betale kontingent til foreningen.

 

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din konkurence resultater, kan det til enhver tid ske ved kontakte os på ovennævnte addresse.

 

Hvis du ønsker at klage over Dansk Bilstereo Forenings behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.